Om Å Strøm

Glitre Energi Strøm og LOS har slått seg sammen og blitt til Å Strøm

Glitre Energi Strøm og LOS har slått seg sammen og blitt til Å Strøm

Et nytt selskap med 120 års historie

Glitre Energi Strøm og LOS har slått seg sammen og blitt til Å Strøm.

Selv om Å Strøm blir et nytt selskap har vi mer enn 120 års historie og erfaring. Fra de første vanndråpene rant gjennom turbinene i Agder og Buskerud har det ligget en gründerånd i DNA-et vårt, med en vilje til å satse på kunnskap og nye idéer. Mye har skjedd siden den gang. Vi har beveget oss fra wattmeter til app-utvikling, smart elbillading og andre digitale verktøy som forenkler hverdagen for kundene våre.

Gode råd og smarte løsninger for fremtiden

I dag opplever vi store svingninger og mindre forutsigbarhet i strømprisene enn vi er vant til. På veien mot fornybarsamfunnet trenger vi mer ren energi. Men vi trenger også å bruke strømmen smartere. Derfor er det viktigere enn noen gang å fortsette utviklingen av smarte og bærekraftige løsninger for folk og samfunn.

Med sammenslåingen står vi nå enda bedre rustet for å gi våre kunder og samarbeidspartnere de beste løsningene for fremtiden.

Mange bekker små gjør en stor Å

Å Strøm er en del av Å Energi, (tidligere Glitre Energi og tidligere Agder Energi), det ledende fornybarkonsernet i Norge med virksomhet i hele verdikjeden. Hos oss kan du være trygg på at vi gjør vårt beste for folk og samfunn. Siden Å Energi er eid av kommunene i Agder og Buskerud, kan du være trygg på at verdiene vi skaper alltid vil komme lokalsamfunnet til gode.

Sammen skal vi gi deg enda mer varme og lys, inn mot en fornybar fremtid.

Jan Vidar Thoresen, administrerende direktør i Å Strøm

Jan Vidar

"Vi er fortsatt de samme folkene, bare litt flere, og med enda mer kunnskap og kraft til å utvikle gode løsninger for deg som kunde. Vi håper du vil være med oss på reisen videre."

- Jan Vidar Thoresen, administrerende direktør i Å Strøm

Å Strøm

Gode råd og smarte løsninger for fremtiden

Overskuddet vårt går tilbake til lokalsamfunnet

En del av noe større

Vårt mål er at du skal være fornøyd

Spørsmål og svar

Hvem er Å Strøm?

Å Strøm blir navnet på det nye strømselskapet som består av tidligere Glitre Energi Strøm og LOS. Å Strøm blir et nytt selskap der vi tar med oss det beste fra både Glitre Energi Strøm og LOS. Vi er fortsatt de samme folkene, men litt flere, og med enda mer kunnskap og kraft til å levere de beste løsningene for fremtiden. Å Strøm er heleid av Å Energi. Les mer om Å Energi her: https://www.aenergi.no/no

Hvordan har dere kommet opp med navnet Å Strøm?

Glitre Energi og Agder Energi har offisielt slått seg sammen og blitt Å Energi. Navnet Å Energi er enkelt, oppriktig og fremtidsrettet. Navnet spiller både på vannkraften vår, som er opphavet til selskapet, samt selve bokstaven å som er en del av det særnorske språket. Å er infinitivsmerket som settes foran all handling det som er aller viktigst om vi skal nå målene om en verden som drives på ren energi. De fleste kjenner uttrykket «mange bekker små – gjør en stor Å». Det gir et bilde på hvordan vi må samle oss for å løse energiutfordringene vi står overfor. Å Energi er et unikt, norsk og enkelt navn som kan skille seg ut også ute i verden. Det sier noe om hvor vi kommer fra og hvor vi skal. Les mer om navnevalget Å Energi her; https://www.aenergi.no/no/vi-er-blitt-a-energi. Ut ifra navnet på det nye konsernet ble merkevaren Å Strøm til som en del av Å Energi. Å Strøm ble valgt for at kundene våre enkelt skal forstå vår kjernevirksomhet, samtidig som vi er en del av Norges største kraftkonsern.

Hvorfor slår LOS og Glitre Energi Strøm seg sammen?

1.februar 2023 slo Glitre Energi og Agder Energi seg sammen og ble Å Energi. Glitre Energi Strøm som er tidligere eid av Glitre Energi, samt LOS som er tidligere eid av Agder Energi har nå felles eier i det fusjonerte selskapet Å Energi. Det nye strømselskapet i Å Energi består av LOS og Glitre Energi Strøm som nå har fått navnet Å Strøm. Navnet trådte i kraft 1.mai 2023. Vi brenner for gode kundeopplevelser, og gleder oss til å fortsette utviklingen sammen med deg som kunde.

Hva vil det bety for meg som strømkunde?

Du beholder din strømavtale, og trenger ikke foreta deg noe i denne sammenheng.

Vi hjelper deg gjerne

Har du spørsmål? Våre kundebehandlere er klare til å hjelpe deg.

Kontakt oss