Vi er eid av folket

Å Strøm er eid av stat og kommuner i Norge - av oss som bor her i landet. Ved hjelp av den norske vannkraften skaper vi verdier som kommer folket til gode.

Å Strøm er eid av folket

Gir tilbake til lokalsamfunnet

Å Strøm er en del av Å Energi, hvor vi hver dag jobber for å øke produksjonen av ren, fornybar energi i Norge. Hvert år leverer konsernet hele 11, 3 TWh norsk vannkraft.

Å Energi er eid av oss som bor her i landet - av staten og kommunene på Hadeland, i Buskerud og Agder. Dermed kan du være trygg på at overskuddet vårt vil støtte opp om utviklingen av lokalsamfunnet ditt.

Det kommunale og statlige eierskapet betyr at vi hvert år bidrar til drift og utvikling av blant annet skoler, barnehager og eldreomsorg i ditt nærmiljø. I Å Energi har vi også et uttalt mål om å skape ny industri og nye arbeidsplasser i Buskerud, på Hadeland og i Agder.

Fem gode grunner til å velge Å Strøm

  • Få full oversikt med Å-appen - helt gratis
  • Ingen forskuddsbetaling eller bindingstid
  • Dyktige kunderådgivere som er tilgjengelige for deg både på telefon, chat og e-post
  • Sertifisert for Trygg strømhandel
  • Få strøm og nettleie på samme faktura i de aller fleste nettområder

Kunnskap og kraft for fremtiden

Visste du at vi har mer enn 120 års historie og erfaring? I 2023 slo Glitre Energi Strøm og LOS seg sammen og ble til Å Strøm. Vi har kunnskap og kraft til å levere de beste løsningene for fremtiden, samtidig som vi tar godt vare på våre røtter i lokalsamfunnene.

Bli bedre kjent med Å Strøm her
Å-fondet støtter aktiviteter for barn og unge

Å Strøm heier på barn og unge

Vi ønsker å bidra til gode og inkluderende initiativ i eierkommunene våre. Gjennom Å-fondet støtter vi derfor små og store tiltak innenfor idrett, kultur, lokalmiljø og frivillige organisasjoner.

To ganger i året gir Å-fondet støtte til prosjekter, aktiviteter og tiltak rettet mot barn og unge under 20 år.

Finn ut mer om Å-fondet her
Kundebehandler Grete i Å Strøm

Vi hjelper deg gjerne

I takt med økte strømpriser har behovet for å forstå prisnivåene og styre sitt eget forbruk blitt stadig viktigere. Vi ønsker å bidra med kunnskap og verktøy som hjelper deg å flytte forbruk og spare strøm.

Har du spørsmål om strømavtale, faktura eller annet? Våre kunderådgivere i Kristiansand, Drammen og på Jaren er klare til å hjelpe deg. Vi er tilgjengelig på telefon, chat og e-post.

Kontakt oss her