Å-fondet

Å-fondet

Vi heier på mangfold, inkludering og fellesskap for barn og unge

Å-fondet er en del av vårt felles samfunnsansvar, hvor vi vil bidra til å fremme gode og inkluderende initiativ i våre eierkommuner. Å-fondet vil gi støtte til prosjekter, aktiviteter og tiltak rettet mot barn og unge under 20 år.

Tiltakene skal fremme mangfold, likestilling og fellesskap, og skape positive ringvirkninger i samfunnet rundt. Å-fondet heier på små og store tiltak innenfor idrett, kultur, lokalmiljø og frivillige organisasjoner.

Å-fondet er en videreføring av det som tidligere het LOS-fondet.

Ta meg til Å-fondets hovedside

Lurer du på om prosjektet eller tiltaket ditt oppfyller søknadskriteriene? Vi har laget en sjekkliste for en enkel oversikt!

Les mer og søk Å-fondet her

Drammen barneløpfestival og Vipers håndballskole til topps i Å-fondet

Friidrettsklubben IF Sturla og staben i Drammen halvmaraton lager folkefest og barneløpfestival i Drammen 27. juli i byparken, Drammen. Dette blir et 100% gratis arrangement der alle er velkomne.

Vipers håndballskole tar større ansvar for at barn og unge som lever i fattigdom og opplever utenforskap skal få sine drømmer oppfylt. Det blir plukket ut 30 barn via Barnas Blåkors som får en spekket uke med opplevelser og nye vennskap.

Les mer om vinnerne her