Smarte produkter og tjenester

Ingress

Her finner du en oversikt over våre smarte produkter og tjenester som hjelper deg med å få kontroll over strømforbruket og redusere strømregningen din.

Få full oversikt med Å-appen

I Å-appen kan du blant annet følge med på spotprisen time for time, se prisen for inneværende måned og få oversikt over alle dine fakturaer. I appen får du også tilgang til smarte tilleggstjenester og fordeler du har som kunde i Å Strøm.

Les mer

Se strømforbruket ditt akkurat nå med Å Sanntid

Få innsikt i eget strømforbruk og reduser strømregningen med Å Sanntid. Brikken kobles enkelt til strømmåleren din og viser deg live data i Å-appen.

Les mer

Spar strømkostnader med Å Smartvann

Oppvarming av varmtvann er en av de største kildene til strømforbruk i hjemmet. Med tjenesten Å Smartvann kan du varme opp vannet når strømmen er rimeligst, uten at du trenger å gjøre noe.

Les mer

Reduser strømregningen med Smartlading

Med Smartlading fra Å Strøm flyttes ladingen av din elbil automatisk til timene med lavest spotpris. Du har full kontroll i Å-appen og kan velge når på døgnet du ønsker at bilen skal være ferdig ladet.

Les mer

Lad elbilen raskt og effektivt med hjemmelader

Prisvinnende elbillader fra Defa og Zaptec. Velg mellom tre ulike ladere i forskjellige prisklasser, ferdig montert hjemme eller på hytta. Vi tilbyr faktura og nedbetaling.

Les mer og bestill hjemmelader

Reduser strømregningen med varmepumpe

Varm opp boligen energieffektivt med varmepumpe. Vi tilbyr nå en av markedets beste varmepumpe fra Mitsubishi ferdig montert hjemme eller på hytta. Vi tilbyr faktura og nedbetaling.

Les mer og bestill varmepumpe

Spar strømkostnader smart og enkelt med OSO varmtvannsbereder

Med kunstig intelligens lærer OSO Charge hvordan husstanden bruker varmtvann og estimerer forbruket over tid slik at det alltid er nok varmtvann tilgjengelig. Få Enova-støtte på inntil 4000 kr.

Les mer

Vi hjelper deg gjerne

Har du spørsmål om våre smarte produkter og tjenester? Våre kundebehandlere er klare til å hjelpe deg.

Kontakt oss her