Vi hjelper deg gjerne

I takt med økte strømpriser har behovet for å forstå prisnivåene og styre sitt eget forbruk blitt stadig viktigere. Vi ønsker å bidra med kunnskap og verktøy som hjelper deg å flytte forbruk og spare strøm.

Kjersti kunderådgiver

"Vi er til for kundene, og i Å Strøm brenner vi for å hjelpe deg så godt vi kan.
Målet vårt er å gjøre strøm enkelt og forståelig, slik at du kan ta smarte valg for å spare strøm."

Kjersti Dæhlen, teamleder for kunderådgivning i Å Strøm.

Vi er her for deg

Det er mange som lurer på hvordan strømprisene blir fremover, og hva man kan gjøre for å få ned strømutgiftene.

Våre kunder har ulike behov. Noen bor i nyere bygg, mens andre har en eldre bolig. Noen har elbil og ønsker mest mulig smartstyring, mens andre vil klare seg uten.

Likevel har vi alle en ting til felles; ved noen enkle grep kan vi få oversikt og kontroll over eget strømforbruk, og på den måten bli smartere forbrukere. Det vil bli stadig viktigere i tiden som kommer.

Å Strøm

Å hjelpe

I Å Strøm jobber vi hele tiden for å gi deg de rådene som gir mest verdi for akkurat deg. Kontakt oss gjerne dersom du vil ha hjelp med strømsparing.

Ring oss på tlf 31 00 15 20 hverdager mellom kl.09.00 - 15.30, eller ta kontakt i skjema under.

Kontakt oss

Fremtidens strømmarked

I takt med økte strømpriser har behovet for å forstå prisnivåene og styre sitt eget forbruk blitt stadig viktigere. Vi ønsker å bidra med kunnskap og verktøy som hjelper deg å flytte forbruk og spare strøm.

Det er viktig for å få ned strømutgiftene, og det er nødvendig i det grønne skiftet. Se vårt utvalg av produkter og smarte tjenester som kan hjelpe deg med strømsparing.

Få full oversikt i Å-appen

I Å-appen kan du følge strømprisen time for time, se hvilket nettleietrinn du er på, se prisen for inneværende måned og få oversikt over alle dine fakturaer.

Les mer og logg inn i Å-appen

Du kan være en del av løsningen

For at vi skal nå klimamålene må mer av samfunnet over på elektrisitet. Det vil si at vi vil trenge mer strøm i årene som kommer.

Dagens strømnett er ikke bygd for å håndtere forbruksmønsteret i et samfunn der alt skal fungere på elektrisitet. Derfor investerer netteiere nå mye i å bygge ut strømnettet, men det vil ta tid.

En viktig del av løsningen er derfor deg og meg. Ved å fordele strømforbruket bedre utover døgnet, kan du både redusere egne strømutgifter og samtidig bidra til å avlaste strømnettet. På den måten er du med på å gjøre en forskjell i det grønne skiftet.

Nettleiemodellen som ble innført i 2022 skal belønne de som kutter toppene i strømforbruket sitt, slik at man kan spare penger på å flytte noe av forbruket sitt unna de travleste timene i strømnettet.

Alt du trenger å vite om nettleie

Fem gode grunner til å velge Å Strøm

  • Gratis Å-app som gir deg kontrollen du trenger for å mestre strømhverdagen
  • Ingen forskuddsbetaling eller bindingstid
  • Dyktige kunderådgivere som er tilgjengelige for deg både på telefon, chat og e-post
  • Sertifisert for Trygg strømhandel
  • Få strøm og nettleie på samme faktura i de aller fleste nettområder