Å Smartvann

Koble Å-appen til din varmtvannsbereder og få oversikt over hvor mye varmtvann du har, når oppvarmingen skjer og hvor mye du sparer.

Å Smartvann

Spar strømkostnader med smartstyring av varmtvann

Oppvarming av varmtvann er en av de største kildene til strømforbruk i hjemmet. Med en smart varmtvannsbereder kan du varme opp vannet når strømmen er rimeligst, uten at du trenger å gjøre noe.

Tjenesten Å Smartvann gjør det mulig å koble data fra varmtvannsberederen direkte til Å-appen slik at du til enhver tid har oversikt over hvor mye varmtvann du har, når oppvarmingen skjer, og hvor mye penger du har spart på å varme opp vannet med smartstyring.

For å ta i bruk tjenesten må du ha en varmtvannsbereder fra september 2017 eller nyere og som er koblet til OSO Charge Smartkontroller.

Med kunstig intelligens lærer OSO Charge Smartkontroller hvordan husstanden bruker varmtvann og estimerer forbruket over tid slik at det alltid er nok varmtvann tilgjengelig.

Med smart varmtvannsbereder koblet til Å-appen får du

  • Se hvor mye du sparer med smartstyring av varmtvann
  • Se hvor mye av strømforbruket som går til oppvarming av varmtvann
  • Historisk oversikt over forbruk
  • Oversikt over tilgjengelig varmtvann

Slik bestiller du Å Smartvann

- Logg inn i Å-appen
- Klikk deg videre til Meny
- Klikk på Smarte tjenester
- Velg Å Smartvann

Tjenesten er kostnadsfri første 3 måneder og koster kr. 9,- inkl. mva per måned etter 3 måneder.

Logg deg inn i Å-appen

Spar både penger og miljøet

Få forbruksdata rett i Å-appen

Reduser strømutgiftene
Reduser strømutgiftene
undefined
Se hvor mye du sparer med smartstyring av varmtvann
undefined
Forbruksoptimalisert varmtvann

Smart varmtvannsbereder er nå for salg

Spar strømkostnader smart og enkelt med OSO varmtvannsbereder. Med kunstig intelligens lærer OSO Charge hvordan husstanden bruker varmtvann og estimerer forbruket over tid slik at det alltid er nok varmtvann tilgjengelig.

Les mer og bestill OSO varmtvannsbereder

OSO Charge smartkontroller

OSO Charge er et smartstyringsprodukt som hjelper deg med oppvarming av din varmtvannsbereder når strømprisen er lav. Den baserer seg på priser fra strømbørsen Nord Pool og ditt varmtvannsforbruk.

OSO Charge kobles til varmtvannstanken og lærer seg forbruksmønsteret ditt. Den varmer opp vannet til gunstige tider på døgnet, slik at du kan spare penger og avlaste strømnettet. På denne måten unngår du de dyreste timene. Når OSO Charge er koblet til varmtvannstanken kan du aktivere smartstyring i Å-appen.

Smart varmtvann vil kun gi besparelse for deg som har en spotprisavtale.

Hva er OSO Charge Smartkontroller?

OSO Charge Smartkontroller er en smartstyringsenhet som kan kobles til varmtvannsberederen. Ved hjelp av kunstig intelligens lærer den seg ditt forbruksmønster og hjelper deg med å varme vannet når strømprisen er lav. På den måten kan du spare penger samtidig som du er med på å avlaste strømnettet.

OSO varmtvannsbereder med OSO Charge Smartkontroller kan du nå bestille i Å-appen. Det vil i første omgang være tilgjengelig for deg som bor i nærheten av Kristiansand eller Drammen, men området vil utvides fortløpende. Les mer om OSO Charge varmtvannsbereder her.

Om du har en nyere varmtvannstank, men mangler OSO Charge smartkontroller kan styringsenheten kjøpes separat hos de fleste rørleggerkjeder. Enheten kan installeres på de fleste OSO-beredere som er produsert etter 2017.

Vi hjelper deg gjerne

Har du spørsmål om Å Smartvann? Våre kundebehandlere er klare til å hjelpe deg.

Kontakt oss